neljapäev, 24. aprill 2014
Vanillipannkoogid
Vaja läheb:
3 muna
2 spl kookosrasva
2 spl Amanprana kookosjahu
1 ml Bourbon vanillipulbrit
0,5 tl Bakery+ magustajat
Valmistamine:
1. Sulata kookosrasv pannil.
2. Vahusta munad koos kookosjahu, vanilli ja magustajaga.
3. Vala sisse sulatatud kookosrasv ja sega hoolikalt läbi.
4. Prae pannil keskmisel kuumusel väikesed pannkoogid.
5. Kõrvale sobib väga hästi Bourbon vanillipulbri ja näpuotsatäie Bakery+ magustajaga vahustatud vahukoor.
Need pannkoogid jäävad üsna kõvad ja saialaadsed, võib julgelt kasutada ka võileiva alusmaterjalina, kes soovib (sel juhul asendaks vanilli ja bakery+ hoopis näpuotsatäie soolaga).
Kes aga soovib siiski pehmemaid-õhemaid pannkooke, võib kasutada sulatatud kookosrasva asemel hoopis 4-6 spl vahukoort.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.