1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

neljapäev, 24. aprill 2014

Vanillipannkoogid



Vaja läheb:
3 muna
2 spl kookosrasva
2 spl Amanprana kookosjahu
1 ml Bourbon vanillipulbrit
0,5 tl Bakery+ magustajat




Valmistamine:
1. Sulata kookosrasv pannil.
2. Vahusta munad koos kookosjahu, vanilli ja magustajaga.
3. Vala sisse sulatatud kookosrasv ja sega hoolikalt läbi.
4. Prae pannil keskmisel kuumusel väikesed pannkoogid.
5. Kõrvale sobib väga hästi Bourbon vanillipulbri ja näpuotsatäie Bakery+ magustajaga vahustatud vahukoor.

Need pannkoogid jäävad üsna kõvad ja saialaadsed, võib julgelt kasutada ka võileiva alusmaterjalina, kes soovib (sel juhul asendaks vanilli ja bakery+ hoopis näpuotsatäie soolaga).

Kes aga soovib siiski pehmemaid-õhemaid pannkooke, võib kasutada sulatatud kookosrasva asemel hoopis 4-6 spl vahukoort. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.