kolmapäev, 16. oktoober 2013

Lihtne värskekapsahautis

 
 
Selline siis minu tänane õhtusöök :) Maitsev, lihtne, odav - ja lastele meeldib ka väga!
 
Vaja läheb:
700 g kodust hakkliha
värsket kapsast
30% hapukoort
soola, maitseaineid
hellmann's majoneesi
 
Valmistamine:
Lõika kapsas ribadeks ja hauta pehmeks.
Prae pannil hakkliha, maitsesta (mina kasutasin soola, pasta rossat, chili explosionit, worcestershire kastet). Kui liha on veidi maha jahtunud, sega liha hulka umbes 100-150 g hapukoort, nii et see hakkliha kreemine ja ilus jääks. Seejärel sega kreemine hakkliha kapsaga ja ongi söömiseks valmis! Serveeri koos majoneesiga. Head isu!
 
 
 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar