Vajaminevad ained:
suur veise praetükk
võid
mugulsibulaid
erinevat värvi paprikaid
vahukoort
soola, pipart
Cayenne pipart, paprikapulbrit
2-3 spl tomatipastat
1-2 tl sambal oelek tšillipastat (stockmannis erinevate maade toitude riiulil olemas, purgi hind umbes 1.30)
muskaatpähklit, köömneid
serveerimiseks hapukapsast
Valmistamine:
1. Lõika
liha suurteks tükkideks ja pruunista kiirelt panni peal võis.2. Lõika sibul ribadeks.
3. Pane pruunistatud lihatükid, sibul, maitseained, tomati- ja tšillipasta potti ning vala peale nii palju vett, et see kataks liha ja sibula.
4. Lase vesi keema ning keera seejärel kuumus miinimumi peale.
5. Nüüd lase niimoodi vaiksel tulel 3-4 tundi podiseda.
6. Viimasel pooltunnil lisa tükeldatud paprika ja vahukoor ning hauta veel seni, kuni paprika on ka parajalt pehmeks keenud.
7. Serveeri värske hapukapsaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.