teisipäev, 8. oktoober 2013

Seafilee rosépipra-brändi koorekastmes

Umbes 4 portsjonit, vaja läheb:


2 sea sisefileed (ca 800 g)

taluvõid praadimiseks

60 ml brändit

1 karp pruune šampinjone

3 dl vahukoort

1,5 spl dijoni sinepit

1,5 spl valge veini äädikat

soola, pipart, rosépipart

 

Lõika seafilee paari sentimeetri paksusteks viilakateks. Prae võis pruuniks ja maitsesta soola ja pipraga. Lisa pannile brändi ja sinep. Lase alkoholil välja aurustuda, nii et panni põhja jääb vaid pruunikas kiht. Siis lisa tükeldatud šampinjonid ja prae neid seal koos lihaga, kuni seentest on vesi välja aurustunud. Seejärel lisa vahukoor, valge veini äädikas ja rosépipar. Nüüd võid veel kümmekond minutit väga madalal kuumusel hautada. Serveeri koos aurutatud lillkapsaga.
 
 
 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar