6-9 portsjonit
Vaja läheb:
3 pakki või 18 tk kana kintsufileed, u 1,3 kg
võid praadimiseks
soola ja pipart
1 porrulauk
330 g 30% hapukoort
200 g vahukoort
200 g sinihallitusjuustu
lihapuljongi kuubikuid või paar spl fondi
Valmistamine:
Prae kanatükid võis, maitsesta seejärel soola ja pipraga.Pane kanatükid ahjuvormi põhja.
Prae pannil võis nüüd tükeldatud porru ja pane see seejärel kanatükkide peale.
Nüüd pane pannile hapukoor, vahukoor, puljongikuubikud/fond ja murendatud sinihallitusjuust.
Lase kastmel ühtlaseks podiseda ja vala see seejärel kanatükkide peale ahjuvormi.
Lase sel ahjus veel u 20 min küpseda.
Serveeri krõmpsu grillitud lillkapsa ja brokoliga. Valmistamine: pane lillkapsa- ja brokoliõisikud ahjuplaadiga ahju, kõige kuumema programmiga. Lase otstest pruuniks küpseda. Välja võttes vala üle oliivõliga ning raputa peale soola.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.