pühapäev, 10. november 2013

Pasta Carbonara LCHF


Kõigepealt siis pasta :)


Vaja läheb:
4 muna
125 g philadelphiat
0,5 dl fiberhuski
0,5 tl soola

Valmistamine:
Vahusta munad.
Sega hulka sool, Philadelphia ja fiberhusk.
Lase 5 min paisuda.
Tõsta taigen kahe küpsetuspaberi vahele ja silu õhukeseks.
Pane 10 minutiks 200-kraadisesse ahju.
Lõika pizzanoa või kääridega ribadeks.


 


Carbonara retsept kahele portsjonile on pärit siit:
http://lchfingenjoren.se/2013/november/carbonara.html

Vaja läheb:
4 dl vahukoort
200 g riivjuustu (mul oli lepasuitsu)
2 pakki peekonit
½ peeneks hakitud kollast sibulat
musta pipart

Valmistamine:
Lõika peekon väikesteks tükkideks ja prae krõbedaks.
Prae seejärel sibulat, kuni see pruunikaks muutub.
Sega omavahel vahukoor, juust ja pipar ning vala segu peekonile ja sibulale.
Lase 5-10 minutit haududa ja serveeri!


 

 

 

 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar