neljapäev, 7. november 2013

Tuunikalasalat

Vaja läheb:
2 karpi purustatud tuunikala vees (NB! tuunikala õlis on küll mõnusalt rasvane, aga kahjuks on see õli seal sees kõike muud kui kasulik - omega6-st kubisev päevalilleõli, mida tasuks iga hinna eest vältida!)
3 keedetud muna
porrut
30% hapukoort
80% majoneesi (majoneesi soovitan samuti valida sellise, kus ei oleks päevalilleõli, näiteks hellmann's real on rapsiõliga)
veidi cayenne pipart

Valmistamine:
1. Keeda munad ja haki seejärel peeneks.
2. Nõruta purustatud tuunikala sõelal, pressi kõik vesi välja.
3. Tükelda porru väikesteks tükkideks.
4. Sega kõik ained hapukoore ja majoneesiga, maitsesta cayenne pipraga.

Seda toitu sobib süüa näiteks niisama hommikusöögiks või siis lchf-leiva peal või nagu minul täna hommikul - kodujuustu pätsikeste vahel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar