Foto: Meeli Küttim, nõud: Sinikirja, linikud: Hemtex
1 terve leivapäts = 39 g süsivesikuid
Vaja läheb:
4 dl ehk 200 g valmis jahvatatud EKO linaseemneid või EKO kuldseid linaseemneid (jahvata ise)
2 spl Foodin jahvatatud psülliumipulbrit (fiberhusk)
2 tl küpsetuspulbrit
1 ½ tl soola
1 spl Sonnentor leivamaitseainet (võib vähem panna või üldse ära jätta)
4 dl ehk 150 g kreeka pähkleid või pekaani pähkleid (vali madalama süsivesikusisaldusega pähklid)
250 g 30% hapukoort
6 muna
2 spl Foodin jahvatatud psülliumipulbrit (fiberhusk)
2 tl küpsetuspulbrit
1 ½ tl soola
1 spl Sonnentor leivamaitseainet (võib vähem panna või üldse ära jätta)
4 dl ehk 150 g kreeka pähkleid või pekaani pähkleid (vali madalama süsivesikusisaldusega pähklid)
250 g 30% hapukoort
6 muna
Pane ahi 175 kraadi peale sooja ning vooderda leivavorm
küpsetuspaberiga.
Sega kõigepealt kuivained. Purusta pähklid väiksemaks ja
sega kuivaineseguga.Siis sega juurde ka hapukoor ja läbiklopitud munad. Lase taignal 5 minutit paisuda.
Vala taigen vormi ja küpseta 80 minutit ahju alumises osas.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.