1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

neljapäev, 31. oktoober 2013

Ahjuvorstid ja suvikõrvitsa tagliatelle

Õhtusöök kiire ja maitsev:



Ahjus küpsetatud suitsupeekonit sisaldavad toorvorstikesed, võis praetud suvikõrvitsaribad (meenutab kujult tagliatellet), majonees, tacokaste.

Soovitan sellist ökoloogilist tacokastet, müüakse Rimis, Rootsi ICA toodang, 100 g sisaldab vaid 5.5 g süsivesikuid. Maitse on loomulik ja keskmiselt terav.


Ja nüüd siis suvikõrvitsa-tagliatelle juurde. Nelja portsjoni jaoks läheb vaja vähemalt kaks keskmist suvikõrvitsat. Koori kartulikoorimisnoaga tumeroheline koor maha, seejärel hakka sama noaga õhukesi lindikesi lõikama. Ära keskmist, seemnetega osa suvikõrvitsast kasuta.

 
 
Lase 5 min seista, et üleliigne vesi välja tuleks ning prae seejärel pannil võis, lisa mingit maitseainet. Mul sattus täna näppu spagetimaitseaine.
 
 
Rootsis on müügil lausa selline riistapuu - Veggie Twister, millega köögiviljadest erinevaid ribasid saab välja keerata. Kui keegi on sellist Eestis ka müügil näinud, siis oleksin tänulik, kui selle info mulle kommentaaridesse jätaksite :)
 



5 kommentaari:

  1. http://crazydeal.ee/vaata-pakkumist/salatihakkimine-ei-ole-enam-tuutu--fruit--vegetable-processing-devicer-hakkija--67-5789?utm_source=email+marketing&utm_campaign=31.10_EE&utm_medium=email?utm_source=email+marketing&utm_campaign=31.10_EE&utm_medium=email

    VastaKustuta
  2. Enne jõulu sain sama asja Mustika keskuses avatud Cherry poest, 7 euri vist oli, kui õigesti meeles.

    VastaKustuta
  3. Mustika keskuses on Chilli. Cherry on kesklinnas Rotermanni kvartalis

    VastaKustuta
  4. Kaubamaja köögiosakonnas on -ärge ainult ostke sellist, mis on kopsikukujuline ja pealt vändatav. Ostsin selle ja viskasin ära, sest see ei tööta.

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.