Kui keegi mõtleb, et huvitav, kuidas küll ikkagi teha seda
minu retseptide nimekirjas olevat ilma
põhjata pizzat, siis tegelikult ei olegi vaja selle tegemisega ise vaeva
näha. Sest Raudalu Peetri Pizzas https://www.facebook.com/pages/Peetri-Pizza-Raudalu/283376778444816
mis on minu õe oma, saab sellist asja lausa tellida! Ja kuna see LCHF-pizza on
ülimalt maitsev, siis soovitan kindlasti järele proovida!
Pannipizza pannile pannakse ohtralt juustu ja pitsamaitseainet, see põhi küpsetatakse kõigepealt eraldi, et juust kokku sulaks. Seejärel lisatakse sellele eelküpsetatud juustupõhjale tomatikastet ja kõiksugu lisandeid – nii krõmpsuvaid (sibul, seened, kurk, paprika, jalopeno, oliiv vms) kui ka lihalisi (peekon, pepperoni, salaami, kana, kebab vms). Peale veel palju juustu ja ahju! Ning ongi ideaalne reedeõhtune amps olemas. Maitseb suurepäraselt ja vähemalt mina küll selle juures saiast puudust ei tunne.
Pannipizza pannile pannakse ohtralt juustu ja pitsamaitseainet, see põhi küpsetatakse kõigepealt eraldi, et juust kokku sulaks. Seejärel lisatakse sellele eelküpsetatud juustupõhjale tomatikastet ja kõiksugu lisandeid – nii krõmpsuvaid (sibul, seened, kurk, paprika, jalopeno, oliiv vms) kui ka lihalisi (peekon, pepperoni, salaami, kana, kebab vms). Peale veel palju juustu ja ahju! Ning ongi ideaalne reedeõhtune amps olemas. Maitseb suurepäraselt ja vähemalt mina küll selle juures saiast puudust ei tunne.
Tere!
VastaKustutaTundub väga hea pitsa olevat, tahaksin kindlasti järgi proovida. Kui võimalik, sooviksin siiski retsepti, millist juustu kasutada, kaua ahjus hoida jne.. Kui olete nõus retsepti jagama, siis võite selle saata ciizu5@hot.ee.
Tere. Meil nüüd väga konkreetset retsepti ei ole. Vali selline riivjuust, mis meeldib, võta purustatud tomatid või näiteks rimi eco tacokaste (5 g sv/100 g) ja lisa endale meelepäraseid pitsakatteid. Kindlasti kasuta pizzamaitseainet/oreganot. Ahjus senikaua, kuni juust on sulanud. Ega seal muud ei olegi :)
KustutaSuured tänud, proovin kindlasti järgi!
VastaKustutaTere! Kas tasub tavalise koogivormiga ka seda pitsat teha või on karta, et jääb põhja külge ja tuleb ikka pitsapann hankida?
VastaKustutaKüpsetuspaber alla ja saab küll.
KustutaProovitud, suurepärane! Ainuke mure, et perele maitses ka ja kõik söödi hetkega ära. Jahuga tehtud põhjast ei tundnud keegi puudust! Varem olin võimeline terve valmis pitsa otsast lõpuni ära sööma (500g), nüüd sõin suure tüki ja kõht sai täiesti täis. Peale panin peekonit, suitsuvorsti, hallitusjuustu, vürtsidega tomatikastet, hapukurki.
KustutaMina tegin põhja hoopis juustuküpsiste retseptist, samuti väga maitsev :)
VastaKustuta