1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

laupäev, 26. oktoober 2013

Vanilli koorejäätis

Vaja läheb:
4 dl vahukoort
4 munakollast
200 g Philadelphia 23% toorjuustu

Vahusta muna, sega seejärel Philadelphia toorjuustuga.
Vahusta vahukoor koos magustaja ja vanillipulbriga.
Sega kõik ained omavahel ning pane jäätisemasinasse või sügavkülma.



Foto ja retsept: http://56kilo.se/philadelphiaglass-lchf/

4 kommentaari:

  1. Hei! Ei leia süsivesikute vaeseid magusaid aineid. Palju selles retseptis võib olla süsivesikuid või oskate ehk soovitada mõnda retsepti/toodet mis oleks magus, aga milles oleks vähe süsivesikuid? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Siit leiab kõik parimad süsivesikuvaesed magustajad: http://lchfpood.ee/tooted/magustajad/
      Üheski neis ei ole imenduvaid süsivesikuid.

      Kustuta
  2. Tere!
    Kusagil oli kirjutatud, et kindlasti Philadelphia, teise toorjuustuga jäi vastik. Soovitan proovida seda jäätist ka Otto uue toorjuustuga (see 400gr topsis), minu meelest jääb sellega veel puhtam jäätisemaitse.
    Pealegi annab sellest teha kohvijäätist (lah kohvi või espresso), karamellijäätist (ma pole veel proovinud, kuid internetiavarustes väidetakse, et erütritroolist ja ka ksülitoolist saab teha ok karamelli), sokolaadi, marjajäätist ja kõike muud.

    Low carb karamellkaste on ka lihtne: suhkru(asendaja) pruuniks, sisse või, koor, natuke vanilli, soola. http://the-lowcarb-diet.com/sugar-free-caramel-recipe/ üldse on nende lchf asjadega nii, et peaaegu igast asjast olen ma leidnud lchf variandi :)
    Ilusat suve!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma usun, et kõige parem jääb see jäätis üldse ülirasvase Mascarponega. Sellel puudub Philadelphiale jt toorjuustudele omane hapukas kõrvalmaitse, see on nagu paks vahukoor :) Siin mul sama asja kordusretsept Mascarponega: http://lchfeesti.blogspot.com.ee/2015/05/mascarpone-vanillijaatis.html

      Kustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.